ΠόρταλΦόρουμServersΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 
 

 Forum Rules

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
InP_Spaik14
Admin
Admin


Αριθμός μηνυμάτων : 10

ΔημοσίευσηΘέμα: Forum Rules   19.01.15 15:28

Κανονισμοί του Forum

1. Οι ακόλουθοι Όροι Χρήσης θεσπίστηκαν για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων στο forum της XxIn_PrOgReSSxX
  Η εγγραφή και συμμετοχή σας στο forum της ομάδας "InP" σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Όρων Χρήσης.
Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων,
οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

2. Μερικοί γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:

Α). Γενικά η παρουσία μας οφείλει να είναι κόσμια.

Β). Μην γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στο Internet υποδηλώνει ότι"φωνάζετε" και είναι κουραστικό για τους χρήστες να διαβάζουν μηνύματα γραμμένα  εξολοκλήρου με κεφαλαία. Αν θέλετε να τονίσετε κάτι, χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες.

Γ). Προσπαθήστε να μην γράφετε με Greeklish, προτιμήστε την ελληνική γραμματοσειρά!
  Για τους περισσότερους χρήστες η ανάγνωση μηνυμάτων με λατινικούς χαρακτήρες είναι αρκετά δύσκολη και ακόμη περισσότερο κουραστική.
  Πολλές φορές μάλιστα θεωρείται προσβλητική. Στις μέρες μας δεν υπάρχουν προβλήματα ασυμβατότητας με την ελληνική γραμματοσειρά όπως παλαιότερα, οπότε η χρήση Greeklish είναι αδικαιολόγητη.

Δ). Ελέγξτε το μήνυμά σας πριν το δημοσιεύσετε καθώς και μετά για απροσεξίες που ίσως  δώσουν διαφορετική ερμηνεία στα λεγόμενά σας.
  Χρησιμοποιήστε την εντολή Εdit ώστε να μορφοποιήσετε τα μηνύματά (posts) σας. Είναι ανούσιο και κουραστικό να κάνετε συμπληρωματικά
  posts για να αλλάξετε/συμπληρώσετε μια λεπτομέρεια. Επίσης έχετε την δυνατότητα να διαγράψετε τελείως το μήνυμα σας.

Ε). Προσπαθήστε να διατηρείτε συνοχή και λογική σειρά στα μηνύματά σας. Αν το μήνυμά σας  είναι αρκετές σειρές, καλό είναι να το χωρίζετε σε διακριτές παραγράφους. Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη πηγή, θα πρέπει να αναφέρετε την προέλευση του κειμένου σε εμφανές σημείο του μηνύματός σας.


Ζ). Τα μηνύματα θα πρέπει να δημοσιεύονται στην θεματική ενότητα η οποία σχετίζεται με το  περιεχόμενο των μηνυμάτων.
  Ο τίτλος του μηνύματος θα πρέπει να αποτελεί σύντομη περιγραφή του μηνύματός σας και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι
  παραπλανητικός. Αν διαπιστώσετε ότι κάποιο θέμα βρίσκεται σε λάθος κατηγορία ειδοποιήστε κάποιον εκ των moderators να μετακινήσουν το θέμα. Φυσικά οι τελευταίοι μπορούν αυτόκλητα να πράξουν κάτι τέτοιο αν κρίνουν ότι ταιριάζει περισσότερο σε κάποιαν άλλη θεματική ενότητα.

Η). Μην δημοσιεύετε προσωπικά σας στοιχεία όπως Τηλέφωνα, Διευθύνσεις, Ονοματεπώνυμα, αριθμούς λογαριασμών τραπέζης κλπ.
   Υπάρχει κίνδυνος κακόβουλης χρήσης τους από τρίτους.

Θ). Το forum παρέχει την δυνατότητα να επικοινωνείτε, με προσωπικό μήνυμα, με κάποιο άλλο μέλος του. Επομένως, θα πρέπει να αποφεύγονται οι συζητήσεις μεταξύ δύο ατόμων με τη μορφή των posts.


Ι). Οι συμμετέχοντες στο forum της ομάδας "InP" συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή υλικό οποιουδήποτε άλλου είδους που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους. Ιδίως, απαγορεύονται αυστηρά:

Ι,α). Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key            generator,crack κλπ) καθώς και συνδέσμους με τέτοιο περιεχόμενο.

Ι,β). Αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών.Σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα που θίγουν τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών κομματιών.

Κ). Η εγγραφή του ιδίου χρήστη με πολλαπλούς λογαριασμούς (trolling) με σκοπό την  παραποίηση γεγονότων ή την εξαπάτηση μελών του forum. Η διεύθυνση IP καταγράφεται. Σε τέτοιες περιπτώσεις η διαγραφή του χρήστη από το αρχείο μελών του forum ή η απαγόρευση εισόδου (ban) θα εξαρτάται από την κρίση των moderators-admins.


Λ). O administrator και οι moderators του forum έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν,επεξεργαστούν ή και να «κλειδώσουν» posts σε κάθε περιοχή του forum, που κατά την κρίση τους δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους.

Μ). Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως.

Ν). Η παραβίαση των Όρων Χρήσης θα συνεπάγεται τα ακόλουθα:

Ν,α). Ο παραβάτης θα ειδοποιείται είτε με post είτε με προσωπικό μήνυμα από κάποιον moderator. Σε περίπτωση σοβαρής (κατά την κρίση του εκάστοτε moderator) παραβίασης, θα ενεργοποιείται απαγόρευση πρόσβασης στο forum είτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα είτε επ' αόριστον.

Ν,β). Οι moderators, σε περίπτωση παράβασης, έχουν το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν το μήνυμα εξ ολοκλήρου,να κλειδώνουν το topic μέχρι νεωτέρας ή να το μεταφέρουν στα "off-topic". Συνήθως, πριν από τέτοια ενέργεια αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους ο εκάστοτε moderator έπραξε αναλόγως.

Ξ). Ως χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα που έχετε δημοσιεύσει αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς την συγκατάθεσή σας. Τα μέλη του forum της ομάδας "InP" δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν καμιά πληροφορία που αφορά άλλα μέλη του forum και η οποία παρέχεται από την ομάδα ή από τα ίδια τα μέλη του. Αν γίνει αντιληπτή η διακίνηση προσωπικών δεδομένων σε δημόσιο forum χωρίς την έγκριση των εμπλεκομένων, τότε η διαχείριση του forum έχει το δικαίωμα διαγραφής των μηνυμάτων καθώς και επιβολής κυρώσεων.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Forum Rules
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
XxIn_PrOgReSSxX :: XxIn_PrOgReSSxX :: XxIn_PrOgReSSxX-
Μετάβαση σε: